Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poetsdienst

Reken op ons voor poetshulp

Het leven letterlijk nog schoner maken? Daar kunnen wij je bij helpen! We poetsen bij gezinnen thuis en we maken schoon in bedrijven en organisaties om een gezonde en productieve werkomgeving te garanderen. Heb je ervoor gekozen om te verhuizen naar een woonzorgcentrum of assistentieflat? Dan staan we ook voor je klaar om jouw woning na verhuis een grondige poetsbeurt te geven en alle ruimtes te doen schitteren.

Maak hieronder kennis met ons aanbod!

Poetsen aan huis

Doe beroep op ons voor een grondige poetsbeurt, om die stapel strijk eindelijk eens weg te werken of om je ramen te lappen.

Schoonmaakdienst voor bedrijven en organisaties

Investeer via Kotee in een schone en verzorgde werkomgeving die jouw bedrijf of organisatie laat stralen. 

Schoonmaak na verhuis woonzorgcentrum of assistentieflat

Heb je ervoor gekozen om te verhuizen naar een woonzorgcentrum of assistentieflat? Dan doen wij er graag alles aan om jouw verhuis zo vlot mogelijk te laten verlopen.

De troeven van onze poetsdienst

In onze poetsdienst staat kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop! We doen er dan ook alles aan om jullie de best mogelijke service te bieden. 

Persoonlijke benadering

We zetten in op een persoonlijke en warme service die begint vanaf het allereerste contact. We maken graag persoonlijk kennis, luisteren naar je wensen en informeren je over onze dienstverlening. En als het onverwacht gebeurt dat je vaste poetshulp ziek is of afwezig, dan zetten we alles op alles om vervanging te organiseren zodat je ondersteuning bij het huishouden vlekkeloos blijft draaien.

Professionele ondersteuning

Onze poetsmedewerkers worden professioneel ondersteund en gewaardeerd. Ze kunnen steeds terecht bij hun teambegeleider of de meewerkend coaches voor vragen of advies. Daarnaast bieden we onze medewerkers een goeie verloning, extra voordelen en een flexibel uurrooster dat past bij hun persoonlijke situatie. Bij de opstart van een nieuwe medewerker komt er steeds een meewerkend coach mee op locatie om hen bij hun opstart te ondersteunen en tips te geven over de juiste poetstechnieken. We investeren ook in extra vorming en opleiding voor onze medewerkers, zodat zij professioneel en met vertrouwen aan de slag kunnen bij onze klanten.

Poetsen en méér

In de poetsdienst van Kotee draait het niet alleen om het poetsen zelf. We geloven absoluut in het toevoegen van dat kleine extraatje aan onze service. Van een leuke attenties tot de inzet van onze Kotee-coaches, we streven ernaar om je ervaring met onze dienstverlening waardevol te maken. Voor klanten die het financieel wat moeilijker hebben, bieden we ook een sociaal tarief aan, zodat iedereen kan genieten van een schoon en fris huis.

Onze meewerkend coaches

Bij Kotee staat kwaliteit en zorg centraal. Daarom beschikt Kotee over een aantal coaches die de medewerkers bijstaan met raad en daad. Onze ervaren coaches trainen nieuwe medewerkers rechtstreeks bij de klanten thuis, zodat zij de beste service kunnen leveren vanaf dag één.

Wat bieden onze coaches?

Onze meewerkend coaches begeleiden enerzijds nieuwe medewerkers bij hun opstart, maar ook bestaande medewerkers bij het uitvoeren van hun job. Ze bieden advies, een luisterend oor of extra begeleiding aan voor medewerkers die extra ondersteuning wensen.

  • Uitgebreide opleiding: Onze coaches geven een uitgebreide opleiding die bestaat uit:
    • Technische kennis van poetsen: Leer de beste technieken en gebruik van schoonmaakproducten.
    • Werkstructuur: Creëer een efficiënte en georganiseerde werkroutine.
    • Communicatie: Ontwikkel uitstekende communicatieve vaardigheden voor een optimale klanttevredenheid.
    • Probleemoplossend denken: Creatief en oplossingsgericht te denken is essentieel om zelfstandig te werken en om te gaan met diverse klanten.
  • Efficiënte opstart: Bij nieuwe klanten komt een coach langs voor een intakegesprek om te luisteren naar de verwachtingen van de klant. De coach brengt ook de schoonmaakbehoeften gedetailleerd in kaart en er worden afspraken gemaakt over de poetstaken, het materiaalgebruik,... Zo wordt niets aan het toeval overgelaten.

Ons doel is jouw tevredenheid! 

Bij onze Poetsdienst streven we naar het leveren van een professionele en betrouwbare schoonmaakservice. Met de deskundige begeleiding van onze coaches streven we ernaar om de talenten van onze poetsmedewerkers efficiënt en effectief in te zetten in de job. Zo zorgen we ervoor dat iedere medewerker goed voorbereid is om aan deze verwachtingen te voldoen, en kunnen we elke klant tevreden stellen met een uitmuntende service.