Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Over Kotee

Dicht bij jou!

Een thuiszorgdienst die nog dichter bij de mensen staat. Dat is de visie van Kotee, de koepel van thuiszorgdiensten van zorgorganisatie Motena. Van thuisverpleging tot maaltijden aan huis, tot de poetsdienst en de klusdienst. De naam maakt duidelijk waar onze diensten voor staan. Enerzijds zijn we altijd dicht bij de mensen door ons netwerk van diensten en medewerkers. Er is altijd wel iemand ‘in de kotee’. Daarnaast staan we ook dicht bij de leefwereld van mensen. Diensten op maat van hun noden en behoeftes. Dichtbij dus, dat is onze visie!

Met onze 'kleine gestes' proberen we elke dag met kleine zaken het leven van onze klanten iets aangenamer te maken. Benieuwd naar wat we zoal doen?

Dicht bij alle mensen

Het merk Kotee, met al haar thuiszorgdiensten maakt onderdeel uit van zorgorganisatie Motena. Motena is een verwijzing naar het Japanse Omotenashi, een eeuwenoud begrip dat vandaag nog altijd wordt toegepast. Het laat zich best vertalen als ‘gastvrijheid’ en er alles aan doen om mensen goed te doen voelen.

Al jaren bieden we dan ook thuisdiensten aan die vertrekken vanuit de verschillende leefwerelden, noden en behoeftes van onze klanten: thuisverpleging, maaltijden aan huis, klus- en poetsdienst, assistentieflats en verhuur van persoonalarmsystemen.

Onze filosofie om dicht bij mensen hun leefwereld te staan, inspireert ons om elke dag net ietsje verder te gaan voor onze klanten en dat zoveel mogelijk op maat. We zijn er niet enkel voor zorgbehoevenden, maar voor iedereen. Daarnaast bieden we ook ondersteuning aan bedrijven en organisaties. 

Al onze diensten zijn nog eens handig voor je samengevat in onze brochure

Benieuwd naar de gezichten achter Kotee?

Dienstverlening met een extra!

We zijn altijd in de Kotee

Door het diverse aanbod in thuisdiensten is Kotee altijd wel in de buurt. We hebben thuisverpleegkundigen, poetshulpen, klusmedewerkers, ... Het grote voordeel hiervan is dat we altijd een extra oogje in het zeil kunnen houden bij onze zorgbehoevende klanten. En doordat al onze diensten verenigd zijn in één thuisdienstenkoepel is het makkelijker elkaar op de hoogte te houden en onze dienstverlening te verbeteren.

Kotee coach

Onze Kotee coaches zijn de centrale figuur in de dagelijkse werking van de verschillende thuisdiensten. Onze coaches zijn verantwoordelijk voor een bepaalde buurt en hebben dus de juiste kennis van zaken. Als er een vraag komt, kunnen zij onmiddellijk mensen helpen met één of meerdere diensten uit ons aanbod. Overleg met de klant, hun familie en onze collega’s in het werkveld staat hierbij centraal.

Thuisverpleging

Onze thuisverpleegkundigen zorgen voor het verschil door tijd te maken voor jou. 

Meer info

Maaltijden aan huis

Kwaliteitsvol en op maat, warm of koelvers, gratis aan huis geleverd.

Meer info

Poetsdienst

Reken op ons voor hulp in je huishouden.

Meer info

Klusdienst

Onze klusdienst staat klaar voor al je kleine herstellings- of onderhoudswerken in of rond je huis en tuin. 

Meer info

Assistentieflats

Welkom in je nieuwe thuis.

Meer info

Aanvullende diensten

Slaap op je beide oren dankzij onze personenalarmeringssystemen of laat je aan huis begeleiden voor al je digitale vragen. 

Meer info

Verpleeg- en zorgpunt

In ons verpleeg- en zorgpunt kan je terecht voor verpleegkundige zorgen en met allerlei vragen over zorg op maat.

Meer info