Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maaltijden aan huis

Maaltijden Aan Huis

Kwaliteitsvol en op maat, warm of koelvers, aan huis geleverd

Al meer dan 40 jaar leveren wij, in de ruime regio van Roeselare, versbereide en betaalbare maaltijden aan huis. Onze maaltijden leveren we 's middags warm aan huis. Ook voor ontbijt en avondmaal kan je op ons rekenen. Ons recept? Kwaliteitsvolle voeding die verbindt, en vooral, tijd voor meer dan een simpele ‘goeiemiddag’. Dat betekent dat je bezorger als mens dus minstens even warm is als de maaltijd zelf. En onze glimlach, die krijg je er gratis bij als aperitief.

Maak hieronder kennis met ons aanbod!

(Warme) maaltijd aan huis

Van maandag tot vrijdag brengen we onze verse maaltijden warm aan huis. De maaltijden voor het weekend maken we ook zelf en leveren we gekoeld aan huis op vrijdag. Zo kan je 7/7 een beroep doen op onze maaltijden. En dat 365 dagen lang.

Broodmaaltijd aan huis

Onze broodmaaltijden aan huis bevatten brood, charcuterie, beleg, zuivel en soep. De ideale oplossing dus voor jouw ontbijt of avondmaaltijd! Zonder minimumafname. Je kan dit samen bestellen met jouw maaltijd of apart, handig!

Zoetigheid van Kotee

Of je nu jezelf wil verwennen of een speciaal iemand wil verrassen met een taartje of chocolade... wij hebben het voor je in de aanbieding en leveren het aan huis. 

Meer dan een maaltijd

Maaltijden aan huis is voor ons veel meer dan enkel het leveren van een maaltijd. Ontdek wat we nog extra voor je kunnen betekenen.