Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Thuisverpleging

Onze thuisverpleegkundigen maken het verschil

Thuisverpleging nodig? Ons toegewijde en professionele team van zorg- en verpleegkundigen staat voor je klaar om je de best mogelijke zorg te bieden, zodat je kunt herstellen of blijven genieten in jouw vertrouwde omgeving thuis.

Onze thuisverpleegkundigen zorgen voor het verschil door tijd te maken voor jou. Tijd voor meer kwaliteit. Om naar jou te luisteren. Om samen te praten. En vooral: tijd om samen te lachen. Helemaal wat we bedoelen dus met dichtbij én dicht bij jou staan.

Contacteer ons via onderstaand contactformulier, via 051 24 60 50, of via info@kotee.be

Maak hieronder kennis met ons aanbod!

Zorg op maat in je vertrouwde omgeving

Onze dienst voor thuisverpleging is er voor mensen van alle leeftijden, of je nu herstelt van een operatie, een chronische aandoening of gewoon extra hulp nodig hebt bij jouw dagelijkse activiteiten. Onze zorg- en verpleegkundigen beschikken over de juiste kennis en expertise om je te ondersteunen bij jouw zorgbehoeften. Ze zorgen ervoor dat jij je comfortabel en veilig voelt in jouw eigen huis. We kiezen bewust voor een persoonlijke aanpak en houden rekening met jouw individuele wensen en behoeften.

Onze grootste zorg is jou ontzorgen

Je kan bij onze dienst terecht voor alle verpleegkundige zorgen aan huis. Ons team is getraind om aan al jouw zorgbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om hulp voor dagelijkse persoonlijke verzorging, het verlenen van medische behandelingen, het verzorgen van wonden, het toedienen van medicatie, het helpen bij dagelijkse activiteiten, het bieden van emotionele ondersteuning of eerder acute, chronische of technische zorgen zoals:

 • hulp bij klaarzetten en/of toedienen medicatie of inspuitingen
 • hygiënische zorgen zoals wassen, kleden, mondzorg, hulp met steunkousen
 • (complexe) wondverzorging en compressietherapie
 • ondersteuning bij chronische ziektes, bijvoorbeeld stomazorg, sondevoeding, pijnpomp, diabetes, chemotherapie, dementie
 • geriatrische, palliatieve, oncologische en psychiatrische zorg
 • hulp bij (in)continentieproblemen of darmproblemen

Praktisch

Waar kunnen wij jouw verzorging uitvoeren?

 • Bij je thuis: jouw verpleegkundige spreekt met jou een vast tijdstip af.
 • In je assistentieflat.
 • Op je werkplaats (afhankelijk van de locatie kunnen bepaalde kleine verzorgingen gerust op je werkplaats uitgevoerd worden.)
 • Op een ander tijdelijk verzorgingsadres in de regio's waar we reeds actief zijn (vb. bij familie, vrienden, ...)
 • Bij de dienst Thuisverpleging, op onze verpleegpost (Noordhof 2, 8800 Roeselare).

Voor wie?

Op dit moment kunnen alle inwoners van Roeselare (incl. Oekene, Rumbeke en Beveren), Hooglede (incl. Gits), Lichtervelde en Izegem (incl. Emelgem en Kachtem) beroep doen op de thuisverpleging. Hulp nodig en niet zeker over de regio? Vraag zeker onze mogelijkheden na!

Hoe aanvragen?

Dit kan via het contactformulier, telefonisch via 051 24 60 50, via info@kotee.be of met een huisbezoek. We komen heel graag langs voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren graag naar jouw verhaal, vragen en noden om goed te begrijpen welke zorgen je nodig hebt.

Hoeveel kost het?

De betaling van je thuisverpleging wordt voor het grootste deel van de zorgvragen geregeld via de derde-betalersregeling. Dit betekent dat Kotee rechtstreeks factureert aan je ziekenfonds. Jij hoeft zelf niets te betalen, op voorwaarde dat je in regel bent met je ziekenfonds. Vanuit onze dienst ontvang je wel maandelijks een overzicht van de door ons geleverde zorgen.  

Een aantal soorten zorgverlening wordt niet terugbetaald door het ziekenfonds (bv. het toedienen van oogdruppels). Voor deze zorgen ontvang je een factuur vanuit Kotee. 

Meer weten over de kostprijs en betaling van jouw zorg? We informeren je hier graag over bij het bespreken van je zorgvraag. 

Verpleeg- en zorgpunt

In ons verpleeg- en zorgpunt kan je terecht voor verpleegkundige zorgen als dat bijvoorbeeld thuis niet altijd mogelijk is of als het gewoon beter past in je agenda om het bij ons op locatie te organiseren. Je kan er op afspraak terecht voor inspuitingen, wondzorg, het meten van de bloeddruk, hulp met klaarzetten van wekelijkse medicatie, …

We ondersteunen je ook bij het zoeken naar een oplossing op maat. Je kan er in gesprek gaan met een Kotee-coach die samen met jou op zoek gaat naar een oplossing voor je zorgvraag. Ons brede netwerk aan zorgdiensten zorgt ervoor dat we ook mensen kunnen doorverwijzen naar de specifieke zorg die je nodig hebt. Een afspraak bij een diëtist, een doorverwijzing naar psychologische zorg, het organiseren van hulp bij je thuis, … We maken tijd om te luisteren naar de specifieke zorgnoden van de klant en gaan samen op zoek naar de beste oplossing.

Een afspraak maken in het verpleeg- en zorgpunt kan gemakkelijk door te bellen naar 051 24 60 50 of onderstaand contactformulier in te vullen.

Op zoek naar een thuisverpleegkundige?

Bestand opladen
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png, pdf.
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*
Ik ga akkoord met het privacy beleid.*