Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Schoonmaak na verhuis naar woonzorgcentrum of assistentieflat

Schoonmaak na verhuis naar woonzorgcentrum of assistentieflat

Heb je ervoor gekozen om te verhuizen naar een woonzorgcentrum of assistentieflat? Dan doen wij er graag alles aan om jouw verhuis zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Vanuit de Poetsdienst van Kotee kunnen wij ondersteunen door jouw woning na verhuis een grondige poetsbeurt te geven en alle ruimtes te doen schitteren. Dit betekent minder werk voor jou, zodat je ten volle kan focussen op je nieuwe woonst.

Wat doen we?

  • Na je verhuis geven we je woning een grondige poetsbeurt. Gespecialiseerde zaken, zoals werken op hoogte, kunnen we echter niet voorzien.
  • De woning is (bij voorkeur) leeg. Indien nodig kan er anders afgesproken worden.
  • Kotee zorgt voor het nodige poetsmateriaal en de producten.
  • Er wordt afgesproken hoe er toegang tot de woning kan worden verschaft. Bij voorkeur is er iemand aanwezig die de woning kan openen.
  • Water, verwarming en elektriciteit moeten beschikbaar zijn.

Doe je graag een beroep op onze poetsdienst na verhuis? Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan via 051 24 60 50 of via onderstaand contactformulier.

Hulp nodig bij verhuis?

Naast het poetsen van je woning kan je ook een beroep doen op de klusdienst van Kotee om je te ondersteunen bij de praktische verhuis naar een woonzorgcentrum of assistentieflat.

Opgelet! Onze dienst schoonmaak bij verhuis is er voor iedereen, ongeacht naar welk woonzorgcentrum of assistentieflat je verhuist. Onze verhuisservice kan daarentegen enkel worden ingeschakeld als je verhuist naar een woonzorgcentrum van zorgorganisatie Motena.

Meer info over deze verhuisservice van onze klusdienst

Vraag hier je schoonmaak na verhuis aan

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*
Ik ga akkoord met het privacy beleid.*