Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poetsen aan huis

Poetshulp aan huis in Roeselare en omstreken

Doe een beroep op ons voor een grondige poetsbeurt, om die stapel strijk eindelijk eens weg te werken of om je ramen te lappen. Dankzij een ((twee-)wekelijks) bezoek van onze gedreven poetsmedewerkers, blinkt jouw huis straks weer. En jij ook, want dat zware werk hoef jij niet meer te doen. De poetsdienst van Kotee werkt met dienstencheques.

Onze service

Onze poetsdienst is er voor jong en oud in Roeselare en zijn wijde omgeving, zoals Ardooie, Beveren, Diksmuide, Gits, Hooglede, Houthulst, Izegem, Kortemark, Langemark, Lichtervelde, Moorslede, Oostnieuwkerke, Pittem, Rumbeke, Staden, Torhout, ... Hulp nodig en niet zeker over de regio? Vraag zeker onze mogelijkheden na! 

Reken dus op ons voor hulp in je huishouden. Want een extra paar handen maken echt lichter werk, en daar is niks mis mee. We bieden onze diensten aan voor iedereen die huishoudelijke hulp kan gebruiken in het gezin, zowel met of zonder extra zorgbehoefte.

Onze medewerkers kunnen je helpen met schoonmaak- en huishoudtaken zoals:

  • het schoonmaken van je woning (afstoffen, vegen, stofzuigen, dweilen, sanitair of keukenonderhoud);
  • in overleg met jou maaltijden bereiden;
  • boodschappen doen;
  • bedden opmaken of verschonen;
  • kledij wassen en strijken.

Naast onze reguliere schoonmaak- en huishoudservice bieden wij ook extra diensten aan, we noemen ze onze 'kleine gestes'. Ben je niet (meer) goed te been of tijdelijk ziek en zijn boodschappen doen of de hond uitlaten een hele opgave? We rijden ook graag met je mee naar de supermarkt of de lokale handelaar of doen graag een wandelingetje met je geliefde viervoeter.

Bovendien staan onze meewerkend coaches onze poetshulpen met raad en daad bij om de kwaliteit van onze poets- en huishoudservice naar een hoger niveau te tillen. Lees meer over onze meewerkend coaches.

Kortom: wij kunnen je helpen het leven letterlijk nog schoner te maken.

Onze medewerkers die ingeschakeld worden in een zorgbehoevende omgeving houden mee een oogje in het zeil. Ze zetten extra in op het sociaal contact bij de klant, zonder in te boeten op kwaliteit van de huishoudelijke dienstverlening. Kijk hier naar onze reportage op WTV.

Praktisch

Laat ons jouw wensen weten: op welke dag, met welke frequentie (1x per week, 1x per 14 dagen …), het aantal uren (min. 3 uur per dag), ... Vertel ons ook wat meer over de taken die jij voor ogen hebt voor de poetshulp. Want met die info maken wij de perfecte match: dé klik tussen Kotee en klant.

Betaling is met dienstencheques. Daarnaast rekent Kotee ook een klantenbijdrage van €1 per gepresteerde dienstencheque aan. Dit bedrag wordt apart gefactureerd. We werken volgens marktgerichte prijzen en bieden een sociaal tarief aan voor wie hiervoor in aanmerking komt. De glimlach van onze poetshulpen is gratis inbegrepen. ;-)

Lees zeker ook eens onze afsprakennota door voor meer praktische info.

Voor verdere info, een huisbezoek of onderzoek naar sociaal tarief kan je bij ons terecht  via 051 24 60 50 of via info@kotee.be.

Vraag hier je poetsdienst aan huis aan

  • Werkte je al met dienstencheques maar ben je je gebruikersnummer kwijt?
  • Bel (met je rijksregisternummer bij de hand) naar 02/401.31.30. 
Ik gebruik nog geen dienstencheques en zal ze zelf aanvragen via de website van PLUXEE www.dienstencheques-vlaanderen.be.
Ik verklaar hierbij het huishoudelijk reglement van de poetsdienst  gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan.  *
Het volledige reglement is terug te vinden via deze link
Meer info over sociaal tarief
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*
Ik ga akkoord met het privacy beleid.*