Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Klusdienst

Onze klusdienst staat paraat!

Een klemmende deur, lekkende kraan of verstopte gootsteen? In de ruime regio van Roeselare staat onze klusdienst klaar voor alle kleine en middelgrote herstellings-, onderhouds-, of decoratiewerken in en rond je huis. Dit op eenmalige of regelmatige basis, denk maar aan terugkerend tuinonderhoud. We doen ons uiterste best om je op een snelle, professionele manier te bedienen en onze glimlach is inbegrepen!

Ons team kan je inzetten voor een grote verscheidenheid aan klussen. Geen verschillende aannemers voor verschillende klussen, maar één team dat quasi alles in huis heeft. Dat maakt ons als klusdienst uniek in Roeselare. 

Bel 051 24 60 50 of stel ons je vraag via onderstaand contactformulier.

Maak hieronder kennis met ons aanbod!

Klussen bij particulieren

Een klemmende deur, lekkende kraan of verstopte gootsteen? In de ruime regio van Roeselare staat onze klusdienst klaar voor alle kleine en middelgrote herstellings-, onderhouds- of decoratiewerken in en rond je huis. 

Klussen bij bedrijven en organisaties

Ook waardegedreven bedrijven met een maatschappelijk relevante missie kunnen op onze diensten beroep doen.

Ondersteuning bij verhuis naar een woonzorgcentrum

Heb je ervoor gekozen om te gaan wonen in een van de woonzorgcentra van zorgorganisatie Motena? Dan doen wij er graag alles aan om jouw verhuis naar dit woonzorgcentrum zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Een klusdienst nodig?

Meer info over sociaal tarief
Bestand opladen
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*
Ik ga akkoord met het privacy beleid.*