Poetsdienst

Reken op ons voor hulp in je huishouden

Het leven letterlijk nog schoner maken? Daar kunnen wij je bij helpen! Onze poetsmedewerkers komen dan ook graag bij je langs om je een handje te helpen in jouw huishouden.

Doe beroep op ons voor een grondige poetsbeurt, om die stapel strijk eindelijk eens weg te werken of om je ramen te lappen. Dankzij een (twee-)wekelijks bezoek van onze gedreven poetsmedewerkers, blinkt jouw huis straks weer. En jij ook, want dat zware werk hoef jij niet meer te doen.

Bel 051 24 60 50, mail naar info@kotee.be of stel ons je vraag via onderstaand contactformulier als jij van je vloer wil eten. Want zo proper beloven we je dat het zal zijn.  

Ja, ik ben op zoek naar een poetshulp

Poetshulp in Roeselare

We bedienen Roeselare en zijn wijde omgeving, zoals Rumbeke, Beveren, Houthulst, Hooglede, Gits, Lichtervelde, Staden, Oostnieuwkerke, Langemark, Ardooie, Moorslede, Pittem, Izegem, Kortemark, Diksmuide, Torhout, ...

Hulp nodig en niet zeker over de regio? Vraag zeker onze mogelijkheden na!

Reken op ons voor hulp in je huishouden. Want een extra paar handen maken echt lichter werk, en daar is niks mis mee.

Poets je zelf graag, maar krijg je de kriebels van de strijk? Heb je minder goed oog voor het detailpoetswerk?

Onze medewerkers kunnen je helpen met:

  • het schoonmaken van je woning;
  • in overleg met jou maaltijden bereiden;
  • boodschappen doen (terwijl jij thuis blijft);
  • kleine naai- en herstelwerken;
  • wassen en strijken in je huis.
     

Kortom: wij kunnen je helpen het leven letterlijk nog schoner te maken.

Medewerkers die ingeschakeld worden in een zorgbehoevende omgeving houden mee een oogje in het zeil. Ze zetten extra in op het sociaal contact bij de klant, zonder in te boeten op kwaliteit van de huishoudelijke dienstverlening. Kijk hier naar onze reportage op WTV.

Zo werkt het

Laat ons jouw wensen weten: op welke dag, met welke frequentie (1x per week, 1x per 14 dagen …), het aantal uren (min. 3 uur per dag), ... Vertel ons ook wat meer over de taken die jij voor ogen hebt voor de poetshulp. Want met die info maken wij de perfecte match: dé klik tussen Kotee en klant.

Wat wij van jou verwachten is dat het nodige poetsmateriaal aanwezig is en dat de poetshulp kan werken in veilige en hygiënische omstandigheden.

Tijd verliezen met het zoeken naar parking, is als ramen wassen zonder zeemvel: frustrerend en tijdrovend. Zorg als dat kan dus ook voor parkeermogelijkheid. Jouw poetshulp zal je dankbaar zijn!

Je kan hier het volledige reglement nalezen. 

Voor verdere info, een huisbezoek, onderzoek naar sociaal tarief kan je bij ons terecht  via 051 24 60 50 of via info@kotee.be.

Poetsdienst