Maaltijden Aan Huis

Kwaliteitsvolle maaltijden op maat, gratis aan huis geleverd

Al meer dan 40 jaar kan je op ons rekenen voor een versbereide maaltijd aan huis. Dit zowel voor ontbijt, middagmaal en avondmaal. Ons recept? Kwaliteitsvolle voeding, en vooral, tijd voor meer dan een simpele ‘goeiemiddag’. Dat betekent dat je bezorger als mens dus minstens even warm is als de maaltijd zelf. En onze glimlach, die krijg je er gratis bij als aperitief.

Bel 051 24 60 50, mail naar info@kotee.be of stel ons je vraag via onderstaand contactformulier. 

Ja, ik zou graag een maaltijd bestellen

 

warme maaltijden

Maaltijd aan huis

Van maandag tot vrijdag brengen we jou een warme maaltijd aan huis. De maaltijden voor het weekend maken we ook zelf en leveren we gekoeld aan huis op donderdag of vrijdag. Ook voor feestdagen leveren we vooraf een gekoelde maaltijd.

Omdat we dagvers koken, kan je voor warme maaltijden tot 17 uur op de dag ervoor bellen om wijzigingen door te geven. Enkel in uitzonderlijke omstandigheden kan je op de dag zelf bellen en dit vóór 8 uur! Je bestelling van gekoelde maaltijden voor het weekend kan ten laatste op maandag!

> Bekijk hier het menu van onze warme en gekoelde maaltijden

 

broodmaaltijden

Broodmaaltijd aan huis

Onze broodmaaltijden aan huis bevatten brood, charcuterie, beleg, zuivel en soep. De ideale oplossing dus voor jouw ontbijt of avondmaaltijd! We werken ook hiervoor volledig op maat, zonder minimum afname, en leveren die gratis aan huis. Het bestellen hiervan kan tot 12u30 uur de dag voordien, bij de chauffeur, via telefoon of per mail. 

> Bekijk hier het menu van onze broodmaaltijden

maaltijden aan huis geleverd

Meer dan een maaltijd

Maaltijden aan Huis betekent voor ons veel meer dan enkel het leveren van een maaltijd. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze klanten niet enkel te verbeteren aan de hand van kwaliteitsvolle voeding, maar ook in te zetten op het belang van een warm sociaal netwerk.

We streven ernaar extra dienstverleningen uit te werken en in te zetten op een sterk sociaal netwerk bij onze klanten. Ondertussen hebben we een ruime waaier aan extra diensten waar jullie een beroep op kunnen doen.

  • Nood aan een gesprek of aan samen eten met je maaltijdbezorger? Nodig hem of haar uit om samen te eten bij je thuis. Wij brengen alles mee.
  • Ga mee op ronde! Volg vanop de passagierszetel de dag van een bezorger, zie hoe we maaltijden zoals de jouwe leveren en geniet van de omgeving en gezellige babbel in de wagen.
  • Kinderen van de kinderopvang KIDZ van Motena maken leuke kaartjes, briefjes, tekeningen … die je als je dat wilt bij je maaltijd krijgt.
  • Samen met het menu van de week krijg je ook altijd een overzicht van de activiteiten van het dienstencentrum in je buurt. Interesse? Iemand van het dienstencentrum komt je zelfs oppikken als je er zelf niet geraakt.
  • Een grote/kleine portie, veel/weinig saus, gesneden, gemalen, vegetarisch, ... Heb je bepaalde voorkeuren of volg je een strikt dieet? Geen probleem. Wij voorzien ook 10 (lekkere) diëten bij onze maaltijden die we samen met AZ Delta uitwerkten: suikerarm dieet, vetarm dieet, zoutarm dieet, kalium of fosfor dieet, purine dieet, kiemvrij, licht verteerbaar, restenarm dieet of eiwit verrijkte voeding.
  • We bieden wekelijks ook een keuzemaaltijd aan. Deze maaltijd laat je kennismaken met andere smaken, ingrediënten, bereidingswijzen, ... Een ideale afwisseling en aanvulling op onze vertrouwde menu. Onze keuzemaaltijd wordt per week voorgesteld in het rubriek 'Wat eten we?'.

Voor wie?

Op dit moment kunnen alle inwoners van Roeselare, Moorslede, Zonnebeke, Staden, Lichtervelde, Hooglede en Ledegem (incl. deelgemeenten van de opgesomde gemeentes) maaltijden bestellen bij ons. Onze maaltijden zijn er voor alle leeftijden.

Kostprijs?

Voor de prijs van € 9,95 ontvangt u een soep, een hoofdschotel en een dessertje. (keuzemaaltijd + soep + dessert: €10,85))

Voor de inwoners van Roeselare is er de mogelijkheid op een sociaal tarief (€5,35 of €7,50), na een inkomstenonderzoek door de Kotee Coach.

Proef gratis wat de pot schaft

Onder de rubriek 'Op het menu' kan je het menu van de komende weken bekijken.
En we hebben goed nieuws! Om kennis te maken met ons menu en onze werking, kan je je vrijblijvend inschrijven voor een eerste gratis maaltijd. Je kan je gratis maaltijd en andere maaltijden aanvragen via 051 24 60 50 of via info@kotee.be

team

Wat zeggen onze klanten?

"Vandaag jullie hutsepot gegeten. Ik moet zeggen, na de hutsepot van mijn moeder zaliger, de beste die ik ook geproefd heb!" - Rudi

"Altijd lekkere en gevarieerde maaltijden!!" - Kelly

"Super team, heel goede dienstverlening!" - Dirk

"Heel tevreden met de mensen die bij mij langskomen. Altijd klaar voor een praatje en altijd met een glimlach, dat doet deugd." - Nathalie

 

Contacteer ons

Share this page: