Maaltijden Aan Huis

Kwaliteitsvol en op maat, warm of koelvers, gratis aan huis geleverd

Al meer dan 40 jaar kan je dagelijks op ons rekenen voor een versbereide, betaalbare maaltijd aan huis. Onze maaltijden leveren we 's middags zelfs warm aan huis. Ook voor ontbijt en avondmaal kan je op ons rekenen. Ons recept? Kwaliteitsvolle voeding, en vooral, tijd voor meer dan een simpele ‘goeiemiddag’. Dat betekent dat je bezorger als mens dus minstens even warm is als de maaltijd zelf. En onze glimlach, die krijg je er gratis bij als aperitief.

Bel 051 24 60 50, mail naar info@kotee.be of stel ons je vraag via onderstaand contactformulier. 

Ja, ik zou graag een maaltijd bestellen

 

warme maaltijden

Maaltijd aan huis

Van maandag tot vrijdag brengen we onze verse maaltijden warm aan huis. Opwarmen hoeft dus niet, je kan meteen de voetjes onder tafel schuiven. De maaltijden voor het weekend maken we ook zelf en leveren we gekoeld aan huis op donderdag of vrijdag. Ook voor feestdagen leveren we vooraf een gekoelde maaltijd. Je hoeft ze dan enkel op te warmen in de (microgolf)oven. Je kan 365 dagen van het jaar op ons rekenen.

Omdat we dagvers koken, kan je voor warme maaltijden tot 17 uur op de dag ervoor bellen om wijzigingen door te geven. Enkel in uitzonderlijke omstandigheden kan je op de dag zelf bellen en dit vóór 8u30 ! Je bestelling van gekoelde maaltijden voor het weekend kan ten laatste op maandag!

> Bekijk hier het menu van onze warme en gekoelde maaltijden

 

Onze maaltijden zijn bovendien volledig op maat van jouw wensen. Een extra grote of kleine portie, veel of weinig saus, gesneden, gemalen, vegetarisch, ... Heb je bepaalde voorkeuren of volg je een strikt dieet? Geen probleem. Wij voorzien trouwens ook 10 (lekkere) diëten bij onze maaltijden die we samen met AZ Delta uitwerkten: suikerarm dieet, vetarm dieet, zoutarm dieet, kalium of fosfor dieet, purine dieet, kiemvrij, licht verteerbaar, restenarm dieet of eiwit verrijkte voeding.

Naast onze standaard menu bieden wekelijks ook een keuzemaaltijd aan. Deze maaltijd laat je kennismaken met andere smaken, ingrediënten, bereidingswijzen, ... Een ideale afwisseling en aanvulling op onze vertrouwde menu. Onze menu en de keuzemaaltijd kan je steeds bekijken in het rubriek 'Wat eten we?'.

broodmaaltijden

Broodmaaltijd aan huis

Onze broodmaaltijden aan huis bevatten brood, charcuterie, beleg, zuivel en soep. De ideale oplossing dus voor jouw ontbijt of avondmaaltijd! We werken ook hiervoor volledig op maat, zonder minimum afname, en leveren die gratis aan huis. Het bestellen hiervan kan tot 12u30 uur de dag voordien, bij de chauffeur, via telefoon of per mail. 

> Bekijk hier het menu van onze broodmaaltijden

Ook bij onze broodmaaltijden proberen we waar nodig op maat te werken. Is bijvoorbeeld een volledig brood bestellen wat te veel voor jou? Dan kan je ervoor kiezen om telkens slechts 2 of 4 sneetjes te bestellen. Wordt het smeren wat moeilijker? Dan doen wij dat ook graag voor jou.

dienst maaltijden extra's

Voor wie?

Op dit moment kunnen alle inwoners van Roeselare, Moorslede, Zonnebeke, Staden, Lichtervelde, Hooglede en Ledegem (incl. deelgemeenten van de opgesomde gemeentes) maaltijden bestellen bij ons. Onze maaltijden zijn er voor alle leeftijden.

Kostprijs?

Voor de prijs van €10,95 ontvang je onze standaardmenu: een soep, een hoofdschotel en een dessertje. Je kan in plaats van de standaard hoofdschotel ook steeds kiezen voor een vegetarische schotel (€11,95) of een keuzemenu (€11,95, €12,95 of €13,95).

Voor de inwoners van Roeselare is er de mogelijkheid op een sociaal tarief (€5,95 of €7,95), na een inkomstenonderzoek door de Kotee Coach.

team maaltijden

Meer dan een maaltijd

Maaltijden aan Huis betekent voor ons veel meer dan enkel het leveren van een maaltijd. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze klanten niet enkel te verbeteren aan de hand van kwaliteitsvolle voeding, maar ook in te zetten op het belang van een warm sociaal netwerk.

We streven ernaar extra dienstverleningen uit te werken en in te zetten op een sterk sociaal netwerk bij onze klanten. Ondertussen hebben we een ruime waaier aan extra diensten waar jullie een beroep op kunnen doen.

  • Wil je familie, vrienden of kennissen uitnodigen en verwennen met iets lekker? Bestel een smakelijk babbelgebak: een doosje vol lekkere taartjes voor jezelf en je gasten. Door ons aan huis geleverd, zodat jij meer tijd hebt om met je gasten bij te babbelen.

  • Bij Kotee begrijpen we dat niets beter is dan kunnen genieten van echte ambachtelijke chocolade. Daarom slaan we de handen in elkaar met chocolaterie ‘t Karakske en leveren nu ook de lekkerste ambachtelijke chocolade tot aan je deur. Bestel nu de praliné van Kotee

  • Nood aan een gesprek of aan samen eten met je maaltijdbezorger? Nodig hem of haar uit om samen te eten bij je thuis. Wij brengen alles mee.
  • Ga mee op ronde! Volg vanop de passagierszetel de dag van een bezorger, zie hoe we maaltijden zoals de jouwe leveren en geniet van de omgeving en gezellige babbel in de wagen.
  • Kinderen van de kinderopvang KIDZ van Motena maken leuke kaartjes, briefjes, tekeningen … die je als je dat wilt bij je maaltijd krijgt.
  • Samen met het menu van de week krijg je ook altijd een overzicht van de activiteiten van het dienstencentrum in je buurt. Interesse? Iemand van het dienstencentrum komt je zelfs oppikken als je er zelf niet geraakt.

Soms tijdelijk nood aan (warme) maaltijden?

Ben jij mantelzorger en wordt de zorg voor je ouders, grootouders, ... je even te veel? Of vertrek je binnenkort op verlof? Doe beroep op onze diensten, we helpen je graag wanneer jij dat nodig vindt.

Een been of een arm gebroken en wordt koken plots een grotere opgave? Ook dan staan wij klaar voor jou en bezorgen je graag een lekkere maaltijd voor elk moment van de dag! 

Krijg je plots tijdens een doktersbezoek te horen dat je een strikt dieet moet volgen, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Onze chef-kok weet raad. 

Organisaties, groepen, verenigingen, ... 

Op zoek naar een oplossing voor grote groepen? Wij leveren lekkere warme maaltijden in bulk aan bedrijven, organisaties, groepen en verenigingen. Neem contact op voor meer informatie. We helpen je graag! 

Ons team staat al te popelen om voor jou in onze keuken aan de slag te gaan, en je te verwennen met heel wat lekkers! Wanneer mogen we bij je langskomen? Bestel jouw maaltijd via onderstaand contactformulier of bestel via info@kotee.be of 051 24 60 50

Contacteer ons

Wat zeggen onze klanten?

"Vandaag jullie hutsepot gegeten. Ik moet zeggen, na de hutsepot van mijn moeder zaliger, de beste die ik ook geproefd heb!" - Rudi

"Altijd lekkere en gevarieerde maaltijden!!" - Kelly

"Super team, heel goede dienstverlening!" - Dirk

"Heel tevreden met de mensen die bij mij langskomen. Altijd klaar voor een praatje en altijd met een glimlach, dat doet deugd." - Nathalie