Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Broodmaaltijd aan huis

Broodmaaltijd aan huis

Onze broodmaaltijden aan huis bevatten brood, charcuterie, beleg, zuivel en soep. De ideale oplossing dus voor jouw ontbijt of avondmaaltijd! We werken ook hiervoor zonder minimum afname en leveren gratis aan huis. Het bestellen hiervan kan tot 12u30 de dag voordien, bij de chauffeur, via telefoon of per mail. Onze broodmaaltijden worden vaak met onze maaltijden aan huis besteld. Aarzel niet om het aan je maaltijdbezorger te vragen als je dat ook graag zo wenst.

Bekijk hier het menu van onze broodmaaltijden

Ook bij onze broodmaaltijden proberen we waar nodig op maat te werken. Is bijvoorbeeld een volledig brood wat te veel voor jou? Dan kan je ervoor kiezen om telkens slechts 2 of 4 sneetjes te bestellen. Wordt het smeren wat moeilijker? Dan doen wij dat ook graag voor jou.

Voor wie?

Alle inwoners van Roeselare, Moorslede, Zonnebeke, Staden, Lichtervelde, Hooglede en Ledegem (incl. deelgemeenten van de opgesomde gemeentes) kunnen broodmaaltijden bestellen bij ons. Onze maaltijden zijn er voor alle leeftijden, gezinssituaties en speciale wensen.

Kostprijs?
Aangezien je je broodmaaltijd zelf samenstelt, is er geen vaste prijs. Alle huidige kostprijzen van brood, beleg en extra's kan je vinden op het menu.

Broodmaaltijd aanvragen?

Bel 051 24 60 50, bestel of stel je vraag via onderstaand contactformulier. 

Gegevens

Brood

Bestellen voor 12u om morgen te kunnen leveren
Meer info over sociaal tarief
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*
Ik ga akkoord met het privacy beleid.*