Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Waarom werken bij Kotee?

Waarom werken bij Kotee?

Kotee maakt deel uit van zorgorganisatie Motena. Motena heeft meerdere diensten in haar portefeuille en stelt in totaal al bijna 1000 mensen te werk. Elke Motena-dienst heeft een eigen identiteit, een eigen doelgroep… Maar ze dragen wel allemaal de gezamenlijke waarden van het moederhuis in zich.

Motena verwijst naar het Japanse 'Omotenashi', wat zich het best laat vertalen naar 'gastvrijheid'. Elke dag doen we er alles aan om mensen een glimlach te bezorgen door steeds dat tikkeltje meer te bieden: meer lachen, meer tijd nemen, meer luisteren, meer genieten. Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers!

Ontdek hier wat Omotenashi voor jou betekent:

O-ntwikkelen op jouw manier

Je in iedere fase van jouw leven kunnen ontplooien, daar gaan we voor. En dat hoef je dan ook niet alleen te doen: in onze dynamische werkomgeving leer je constant bij, en daarnaast staan we steeds voor jou klaar als je een extra duwtje in de rug nodig hebt. Of je nu alle kneepjes van je vak wilt leren kennen, of je op zoek bent naar een uitdaging: een nieuwe horizon is nooit ver weg. Is er iets waarin je jezelf wilt ontwikkelen? We bekijken het graag samen met jou, want niets is mooier dan mensen helemaal zien openbloeien.

Mo-oie voordelen

Je wilt een klaar zicht hebben op je loon, dat is niet meer dan normaal. Daarom geven we meteen alles waar je recht op hebt, volgens transparante IFIC barema’s of klassieke salarisschalen. En omdat jij zorgt voor onze klanten, dragen we ook zorg voor jou: je kan rekenen op heel wat extralegale voordelen, waaronder hospitalisatie- en groepsverzekering, fietspremie, maaltijdcheques, terugbetaling van openbaar vervoer, winkelkortingen en een aantrekkelijk verlofstelsel.

Te-vreden medewerkers

Geen stijve hiërarchie of platte commerce: hier draait het echt om mensen. Je komt steeds binnen in een warme thuis waar er niet alleen wordt gewerkt, maar vooral wordt geleefd. Dat merk je aan de open sfeer die overal terug te vinden is: een gezellige babbel, een dampende kop koffie en een hecht team dat altijd klaar staat om de beste zorg te bieden. Voor de rest hoef je jou van niks aan te trekken: zolang je iets kan betekenen voor een ander, want daar doen we het voor.

Na-tuurlijk evenwicht tussen werk en leven

Je werkt om te leven, niet andersom. Jouw persoonlijke agenda is daarom ook onze agenda: in heel wat functies is het perfect mogelijk om tijds- en plaatsonafhankelijk te werken. Denk bijvoorbeeld aan glijdende werkuren, een dagje thuiswerk, bespreekbare tijdsschema's of het handige systeem van zelfroosteren. Heb je in een bepaalde fase wat meer tijd nodig voor jezelf? Klop dan gerust aan bij je leidinggevende om dit te bespreken. Kortom, er is keuze zat opdat jij een goede afweging kan maken met jouw gezin, hobby, bijberoep of andere uitdaging in je leven.

Shi-ne in de zorgsector

Kiezen voor de zorg is kiezen voor stabiliteit en werkzekerheid. Je bent hier altijd welkom om mensen mee een glimlach te helpen bezorgen, op welke manier dan ook. Een goede zorg blijft immers het ganse jaar door broodnodig, en daarin kan jij het verschil maken. Bovendien help je niet alleen mensen, de hele samenleving wordt er beter van. Er zit dan ook steeds een maatschappelijke meerwaarde in alles wat we doen, dat is nu eenmaal ons principe als publieke zorgorganisatie. Onze diensten zijn er door en voor mensen die geloven in verbinding en authentiek samenzijn, mensen die geloven dat kleine gestes toch een wereld van verschil kunnen maken. En je hoeft geen grote weldoener te zijn om de wereld te veranderen: een gastvrije glimlach opent al heel wat deuren.