Kotee's kleine gestes

Naast ervoor zorgen dat we vanuit Kotee altijd dicht bij jou in de 'kotee' zijn, betekent 'dichtbij zijn' voor ons ook begrijpen: de tijd nemen om te luisteren, een babbeltje te slaan en te blijven zoeken naar hoe we met kleine zaken jouw leven nog aangenamer kunnen maken.

Al die kleine moeites noemen we bij Kotee de “kleine gestes”: kleine dingen die een verschil maken. Door bij iedere dienstverlening een extra meerwaarde te koppelen, willen wij dat tikkeltje extra bieden aan de klant.

Enkele voorbeelden van onze kleine gestes lees je hier:

overzicht gelukjes
sjoelbak

Deze klant van de maaltijden aan huis heeft thuis een sjoelbak staan. Hij vroeg al eventjes aan onze maaltijdbedelers of ze niet eens samen met hem wilden spelen.

Onze chauffeurs Mirella en Emma spraken af om beurtelings de dinsdag kort wat tijd te maken voor een partijtje. De klant maakte meteen een mooi schema op... Dat de beste mogen winnen!

willem

Maaltijdbedeler Christine vernam dat onze klant Willem slechtziend is en moeite heeft met boterhammen klaarmaken. Speciaal voor Willem smeren wij nu elke week zijn boterhammen bij ons in de keuken. De boterham met smeerkaas voor 's avonds leggen we steeds bovenaan in de doos, zodat hij die eerst opeet. De boterham met confituur voor 's morgens stoppen we onderaan en in een folie, zodat Willem goed het verschil voelt

blijven eten

Onze chauffeurs van de maaltijden zijn weer volop in de weer om te blijven eten bij de klanten. Iedere klant van de maaltijden kan als hij of zij dit wenst de chauffeur vragen om eens mee te blijven eten en eens gezellig bij te babbelen.

's Ochtends maken de koks dan niet enkel een maaltijd voor de klant, maar ook eentje voor de medewerker. De chauffeur neemt dan een picknickmand met alles wat je nodig hebt voor een heerlijke maaltijd en een gezellige babbel.

andreas

Andreas was z’n ganse carrière verkoper van vrachtwagens en bussen bij Mercedes en moest indertijd veel de baan op. Iets wat nu jammer genoeg niet meer mogelijk is. Toen maaltijdbezorger Christine vernam dat Andreas dit erg miste, besloot ze om hem geregeld mee te nemen op ronde. Andreas gaat sindsdien geregeld met haar mee, en hij geniet er steeds met volle teugen van. En ook Mia is enthousiast: “Het is zo leuk als je die mensen wat ziet opfleuren en daar doen we het toch telkens voor hé.”

diego

Yaser (roepnaam: Diego) is sinds juni poetsman bij Kotee en overigens reeds de 5de poetsman in onze poetsdienst. Diego liet ons onlangs weten dat hij “thuis” is in Kotee, en dat betekent voor ons heel veel, want het was voor hem geen gemakkelijk parcours.

Diego is geboren in Afghanistan, is getrouwd en heeft 6 kinderen. In Afghanistan werkte hij jarenlang als apotheek assistent in een ziekenhuis, maar moest door de Taliban op de vlucht. Sinds 2011 is hij in België en bleef hij niet bij de pakken zitten. Hij studeerde Nederlands, volgde een kookopleiding, ging sporten en hij heeft reeds heel wat werkervaring in de regio opzitten.

Ondertussen is Diego als poetsman bij ons werkzaam. Diego straalt in zijn job en doet het heel graag  omdat hij zo veel mensen kan helpen en iets goeds kan doen voor hen.