Verpleeg- en zorgpunt

In ons verpleeg- en zorgpunt kan iedereen terecht voor verpleegkundige zorgen en met allerlei vragen over zorg op maat. 

Een afspraak maken in het verpleeg- en zorgpunt kan gemakkelijk door te bellen naar 051 24 60 50, te mailen naar info@kotee.be of door onderstaand contactformulier in te vullen. 

Ja, ik maak graag een afspraak

In ons verpleeg- en zorgpunt kan je terecht voor allerhande verpleegkundige zorgen als dat bijvoorbeeld thuis niet altijd mogelijk is of als het gewoon beter past in je agenda om het bij ons op locatie te organiseren.

Werkende mensen, mobiele senioren, jongeren, … onze deur staat open voor iedereen.

Je kan er op afspraak terecht voor verpleegkundige zorgen zoals inspuitingen, wondzorg, het meten van de bloeddruk, hulp met klaarzetten van wekelijkse medicatie, …

Maar het verpleeg- en zorgpunt doet meer dan enkel het aanbieden van verpleegkundige zorgen.

In ons verpleeg- en zorgpunt willen we ook mensen ondersteunen bij al hun zorgvragen en samen op zoek gaan naar een oplossing op maat. Je kan er niet enkel terecht bij een verpleegkundige, maar kan er ook in gesprek gaan met een Koteecoach die samen met jou op zoek gaat naar een oplossing voor je zorgvraag. Ons brede netwerk aan zorgdiensten zorgt ervoor dat we ook mensen kunnen doorverwijzen naar de specifieke zorg die je nodig hebt.

Een afspraak bij een diëtist, een doorverwijzing naar psychologische zorg, het organiseren van hulp bij je thuis, … We maken tijd om te luisteren naar de specifieke zorgnoden van de klant en gaan samen op zoek naar de beste oplossing.

Een afspraak maken in het verpleeg- en zorgpunt kan gemakkelijk door te bellen naar 051 24 60 50 of te mailen naar info@kotee.be.

verpleegpunt

Contacteer ons