Kotee bedankt kunstenaars met Vernissage

Thuiszorgdienst Kotee en het Sociaal Verhuurkantoor Regio Roeselare bedanken de kunstenaars die in hun gebouwen enkel kunstwerken tentoonstellen wel op een heel speciale manier. Ze organiseren een vernissage om zowel de kunstwerken als de kunstenaars op die avond het podium te geven dat ze verdienen.

vernissage

Kale muren? Kunstenaars to the rescue

Sinds november 2020 zitten Kotee en het SVK letterlijk onder één dak. Dankzij een goeie samenwerking  tussen de twee diensten kon Kotee de nieuwe locatie naast de kantoren van het SVK in het Noordhof 2 aankopen. Toen de medewerkers hun intrek namen in het nieuwe gebouw, wilden ze de warmte die beide diensten naar buiten dragen ook voelbaar maken in de kantoren. Om de kale muren in de burelen, de eetruimte, en de vergaderlokalen wat aan te kleden, hadden enkele medewerkers Katleen Decan, Stefanie Vandamme en Sabine Victor het idee om de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten (SASK) aan te spreken. Het atelier anologe fotografie van Stefaan Beel en enkel mensen van het atelier van Tina Feys zagen dit meteen zitten.  

 

Vernissage als teken van dank

Als teken van dank organiseerden Kotee en het SVK op 31 maart een vernissage. Normaal zijn het vooral de medewerkers die genieten van de kunstwerken, maar eenmalig waren alle geïnteresseerden welkom om de kunstwerken in de gebouwen van Kotee en het SVK te komen bewonderen. De avond werd geopend door een woordje van voorzitter Bart Wenes en vervolgens van directeur Kotee Bouchra Azami Idrissi en directeur SVK Machteld Demeulenaere. Daarna volgde een receptie en de vernissage. Er was werk te zien van Bernard Buyse, Koen Dewitte, Olga Lakoubova, Anne Leenknegt, Geert Monteyne, Fabienne Staelens, Jan Tieghem, Jeroen Vergauwe, Griet Vermersch en Sabine Victor.

 

Bekijk de digitale brochure

Share this page: