Dicht bij jou!

"Kotee" maakt duidelijk waar onze thuisdiensten voor staan. Enerzijds zijn we altijd dicht bij de mensen door ons netwerk van diensten en medewerkers. Er is altijd wel iemand ‘in de kotee’. Daarnaast staan we ook dicht bij de leefwereld van mensen. Diensten op maat van hun noden en behoeftes. Dichtbij dus, dat is onze visie!

Ontdek via onderstaande button of we ook actief zijn in jouw regio!

Kotee in jouw kotee

Een thuiszorgdienst die nog dichter bij de mensen staat. Dat is de visie van Kotee, de koepel van thuiszorgdiensten van de zorgorganisatie Motena. Van thuisverpleging tot maaltijden aan huis, tot de poetsdienst en de klusdienst. De naam maakt duidelijk waar onze thuisdiensten voor staan. Enerzijds zijn we altijd dicht bij de mensen door ons netwerk van diensten en medewerkers. Er is altijd wel iemand ‘in de kotee’. Daarnaast staan we ook dicht bij de leefwereld van mensen. Diensten op maat van hun noden en behoeftes. Dichtbij dus, dat is onze visie!

Met onze 'kleine gestes' proberen we elke dag met kleine zaken het leven van onze klanten iets aangenamer te maken. Benieuwd naar wat we zoal doen?

Bekijk hier enkele voorbeelden van onze "kleine gestes".

Dicht bij alle mensen

Het merk Kotee, met al haar thuiszorgdiensten maakt onderdeel uit van zorgorganisatie Motena. Motena is een verwijzing naar het Japanse Omotenashi, een eeuwenoud begrip dat vandaag nog altijd wordt toegepast. Het laat zich best vertalen als ‘gastvrijheid’ en er alles aan doen om mensen goed te doen voelen.

Mensen goed doen voelen doen we door met Kotee dicht bij de mensen te gaan staan. Zo kunnen we oplossingen aanbieden en mensen bijstaan in alle fases van hun leven.

Dicht bij mensen staan is het fundament waarop zorgorganisatie Motena is gebouwd. Al jaren bieden we dan ook thuisdiensten aan die vertrekken vanuit de verschillende leefwerelden, noden en behoeftes van onze klanten: thuisverpleging, maaltijden aan huis, klus- en poetsdienst, assistentieflats, en verhuur van producten.

Onze filosofie om dicht bij mensen hun leefwereld te staan, inspireert ons om elke dag net ietsje verder te gaan voor onze klanten en hen een glimlach te bezorgen. Met Kotee willen we dit verderzetten met onze diensten op maat van mensen. In welke levensfase ze ook zitten.

Een gevolg van die aanpak is onze diensten er niet enkel meer zijn voor zorgbehoevenden, maar ook voor bijvoorbeeld jonge gezinnen of mensen die de pensioenleeftijd naderen. Dat kan gaan van de klusdienst, de poetsdienst tot de dienst maaltijden aan huis. We merken namelijk dat er veel vraag is naar onze diensten bij niet-zorgbehoevenden. Daarnaast bieden we ook ondersteuning aan andere organisaties. Met de klus- en poetsdienst hebben we ook heel wat andere organisaties als klant.

Wil je nog eens rustig nalezen wat we voor jou kunnen betekenen? Download hier onze brochure

Foto

In de kotee

Dicht bij mensen staan mag ook letterlijk opgevat worden. Door het diverse aanbod in thuisdiensten is Kotee immers altijd wel in de buurt. We hebben thuisverpleegkundigen, poetshulpen, klusmannen, ... Het grote voordeel hiervan is dat we altijd een extra oogje in het zeil kunnen houden bij onze zorgbehoevende klanten. En doordat al onze diensten verenigd zijn in één thuisdienstenkoepel is het makkelijker elkaar op de hoogte te houden en onze dienstverlening te verbeteren.

Kotee Coach

Onze Kotee coaches zijn de centrale figuur in de dagelijkse werking van de verschillende thuisdiensten. Onze coaches zijn verantwoordelijk voor een bepaalde buurt en hebben dus de juiste kennis van zaken. Als er een vraag komt, kunnen zij onmiddellijk mensen helpen met één of meerdere diensten uit ons aanbod. Overleg met de klant, hun familie en onze collega’s in het werkveld staat hierbij centraal.

tvp

Contacteer ons